Małżeństwo zmusza wszystkich do kompromisu.
download * pdf * pobieranie * ebook * do ÂściÂągnięcia
 
Cytat
Dbaj o czystość ołtarzy. Nie wiadomo, na którym cię złożą. Stanisław Jerzy Lec
Indeks 42.gif 5.jpeg Fokus.zip
 
  Witamy

W bazie znaleziono 2001 haseł
zdjecie(3).jpg
Kawa po turecku Składniki Ilość Czego kawa mielona według uznania woda 1 szklanek cukier według uznania Wykonanie: Podawać w małej filiżance ze szklanką zimnej wody. Zmielone na pył ziarna kawy zalać niewielką ilością zimnej wody i bardzo wolno ...

zdjecie(2).jpg
Caffe latte Składniki: małe espresso 50 mililitrów mleko 250 mililitrów czekolada sypana według uznania Wykonanie: Zrobić małe espresso, wlać je do naczynia z dzióbkiem. Mleko podgrzać i spienić. Następnie na sam spód do wysokiej szklanki dać ...

zdjecie(1).jpg
Amaretto Coffe Składnik Logo Ilość Czego Amaretto 10 mililitrów likier pomarańczowy 2 mililitrów mocna kawa 200 mililitrów Wykonanie: Do gorącej kawy dodać likier i amaretto, zamieszać. Można dodać cukier

zdjecie.jpg
Caffe Corretto Składniki Ilość Czego kawa espresso według uznania grappy 50 mililitrów Wykonanie: Do filiżanki kawy espresso wlać kieliszek grappy lub brandy. Tak przygotowaną kawę pije się rano lub po wieczornym posiłku.

recipe sp wintermagic coffee 330.jpg
Zimowa magia kawy Składniki 1 łyżeczka kremu orzechowego (Nutella) 1 łyżeczka miodu szczypta cynamonu szczypta kardamonu porcja mocnego Espresso mleko Przygotowanie Mieszać 1 łyżeczkę kremu orzechowego (Nutella) i 1 łyżeczkę miodu ze ...

recipe sp winterdream 330.jpg
Kawa zimowy sen Składniki dla 2 osób 2 mocne kawy (200 ml) 200 ml gorącego kakao 1 szczypta przyprawy do piernika 100 ml mleka Cukier dla smaku 1-2 kawałki piernika dla ozdoby Przygotowanie Wymieszać kakao z przyprawą do piernika i kawą Spienić ...

recipe sp hot-n-sweet 330.jpg
Gorąca i słodka Jest to gorący i owocowo-słodki napój na te wyjątkowe chwile przy barze. Składniki dla 2 osób 60 ml espresso spienione mleko likier "Tequilla rose" Przygotowanie Wlać likier "Tequilla rose" do małej szklanki na koniak (1cl) Zalać ...

recipe sp frappino 330.jpg
Frappino Składniki na jedną szklankę 1 espresso, schłodzone 1 dl chłodnego mleka 5 g cukru 4 kostki lodu 3 cl syropu kawowego "Irish Cream" Ubita śmietana Mokka lub płynny czekoladowy sos do polania Przygotowanie Aby przygotować shake mleczny, ...

recipe sp carribean-coffee 330.jpg
Kawa karaibska Składniki 1 łyżka lodów waniliowych ½ łyżeczki kakao 1 łyżeczka cukru 3 cl soku ananasowego 1 podwójne espresso ananas i kakao do dekoracji Przygotowanie Posłodzić kawę, dodać trochę kakao dla smaku i włożyć do lodówki dla ...

recipe sp cappuccinococktail 330.jpg
Koktajl Cappuccino z grappą Składniki (dla 2 osób) 2 cl grappy 200 ml gorącego espresso 2 - 4 łyżeczki cukru 200 ml mleka Zmielone kakao do posypania Sposób przygotowania Wlać grappę do dwóch wysokich szklanek. Wymieszać cukier w podwójnym ...

recipe sp caffe-velutto 330.jpg
Caffè Velutto Składniki dla 2 osób 1 podwójne espresso (60 ml) 1 laska wanilii 2 łyżeczki startej czekolady 2 łyżki lodów waniliowych 1 mała szklanka pokruszonego lodu (80 ml) Przygotowanie Rozciąć laskę wanilii wzdłuż Wydrapać miąższ ...

recipe sp caffe-frio-con-coco 330.jpg
Caffè frio con Coco Zupełnie inna przyjemność z kawy. Podawana jako chłodny przysmak, być może stanie się Twoją ulubioną kawą. Składniki mocne espresso chude mleko syrop kawowy aromat kokosowy mleko skondensowane pokruszony ...

recipe sp cafe-kahlua 330.jpg
Café Kahlúa Składniki (Dla 2 osób) 2 espresso (każde po 50 ml) 1 filiżanka pokruszonego lodu (150 ml) 40 ml Kahlúa (likier kawowy) 40 ml mleka 2 łyżeczki drobno mielonego cukru Przygotowanie Przygotować espresso i odstawić do schłodzenia. Wlać ...

recipe sp cafe-esmeralda 330.jpg
Café Esmeralda Składniki dla 2 osób 300 ml gorącej kawy 5 łyżeczek polewy cukrowej 4 łyżki ubitej śmietany 40 ml Kahlùha (likieru kawowego) 20 ml Brandy lub Koniaku 2 łyżeczki syropu czekoladowego szczypta zmielonego cynamonu 1 łyżeczka ...

recipe sp cafe chocolatblanc 330x220.jpg
Chocolat Blanc Składniki (dla 1 osoby) 50 g białej czekolady 200 ml kawy 200 ml mleka starta biała czekolada do dekoracji Przygotowanie Spienić mleko i wlać je do dwóch ozdobnych szklanek. Rozpuścić białą czekoladę w łaźni wodnej, wymieszać z ...

recipe cl latte-macchiatto 330x300.jpg
Jak uzyskać wyraźne warstwy w latte macchiato Latte macchiato jest uwielbiane przez fanów kawy nie tylko z powodu swojego smaku, ale również z powodu atrakcyjnego wyglądu. Smak to również wygląd! Poniższe sugestie pozwolą przygotować trzy wyraźnie ...

Prima z rumem.jpg
Rumowa rozgrzewka Po powrocie z jesiennego spaceru, idealna będzie rozgrzewająca rumowa kawa. Do jej przygotowania najlepiej nadaje się rozpuszczalna Prima Finezja, łącząca w sobie aromat ziaren Arabiki i Robusty. Zaparz kawę, dolej odrobinę rumu i ...

Prima po irlandzku.jpg
Irlandzki specjał Wysokogatunkowa kawa mielona Prima Impresja pozwoli Ci na przygotowanie klasycznej kawy po irlandzku. Irish Coffee jest idealną propozycją na spotkanie w gronie przyjaciół, a jej przygotowanie nie zajmie Ci dużo czasu. Jedną łyżkę cukru ...

Prima kokosowa.jpg
Kokosowa przyjemność Wakacyjne przygody z pewnością przypomni Ci kawa kokosowa podawana w wysokiej smukłej szklance lub pucharku z uszkiem. Ten pyszny napój ma jeszcze jedną zaletę - bardzo łatwo go przyrządzić. Dwie łyżeczki łagodnie prażonej ...

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • dewitalizacja.xlx.pl
  • Strona 103 / 1061 ... 100, 101, 102, 103 , 104, 105, 106

    comp
    Cytat

    Diabeł jest optymistą, o ile sądzi, że można ludzi uczynić gorszymi. Karl Kraus (1874-1936)
    Dla sokoła las niestraszny. Stanisław Brzozowski
    Fiat iustitia, ruat coelum - sprawiedliwości musi się stać zadość, choćby niebo miało runąć.
    Fides sine operibus mortua est - wiara bez uczynków jest martwa.
    Dla miernot geniusz jest czymś niewybaczalnym. Elbert Hubbard (1856 - 1915)

    Valid HTML 4.01 Transitional

    Free website template provided by freeweblooks.com